top of page

POLITIKA PRIVATNOSTI

POLITIKA PRIVATNOSTI

ProPR za obrt i usluge obvezuje se zaštititi privatnost i povjerljivost osobnih podataka svih naših posjetitelja i kupaca (na primjer, ime kupca, adresa e-pošte i adresa za dostavu), u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173 / 2003, 67/2008 i 36/2009, 130/2011, 30/2014, 32/19) i Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR).

Svi zaposlenici ProPR-a i poslovni partneri ugovorno su dužni poštivati ​​načela privatnosti i povjerljivosti. Prikupljamo samo potrebne osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo posjetitelje i kupce o načinu korištenja tih podataka. Kupcima redovito dajemo mogućnost korištenja njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja žele li njihovo ime ukloniti s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca pohranjuju se u IT sustavu obrta i pohranjuju se na sigurno mjesto i dostupni su samo zaposlenicima u obrtu koji trebaju ove podatke kako bi pružili kvalitetnu uslugu našim kupcima. Korištenje podataka ograničeno je na komunikaciju s kupcima u svrhu provođenja prodajnih transakcija i informiranje korisnika o vijestima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.

ProPR jamči da osobni podaci korisnika web stranice javni-nastup.hr neće biti otkriveni i korišteni od strane trećih strana bez prethodnog izričitog pristanka korisnika. To se ne odnosi na zahtjeve za pristup podacima ovlaštenih službi izvršnog državnog tijela Republike Hrvatske u svrhu kontrole poslovanja.

VAŠE KORIŠTENJE NAŠIH USLUGA

Ne koristite naše usluge za kršenje zakona. Slažete se da nećete kršiti nijedan zakon u vezi s vašim korištenjem Usluga. To uključuje sve lokalne, državne, savezne i međunarodne zakone koji se mogu primijeniti na vas.

Plaćajte svoje račune. Odgovorni ste za plaćanje svih naknada koje dugujete ProPR obrtu za usluge i trgovinu. Osim kako je navedeno u nastavku, također ste isključivo odgovorni za prikupljanje i/ili plaćanje svih primjenjivih poreza za bilo koju kupnju ili prodaju koju obavite putem naših Usluga.

Ne kradite naše stvari. Pristajete da nećete indeksirati bilo koju stranicu Usluga ili vršiti inženjering ili pokušaj dobivanja izvornog koda Usluga.

Ne pokušavajte naškoditi našim sustavima. Slažete se da se nećete miješati ili pokušavati ometati naše Usluge, na primjer distribucijom virusa ili drugog štetnog računalnog koda.

Slijedite naša pravila o zaštitnim znakovima. Naziv "ProPR" i ostale oznake, fraze, logotipi i dizajni koje koristimo u vezi s našim Uslugama (zaštitni znakovi ProPR obrta za usluge i trgovinu), zaštitni su znakovi ProPR-a u EU, SAD-u i drugim zemljama. Ako želite koristiti naše zaštitne znakove, kontaktirajte nas za dopuštenje.

Razgovarajte s nama. Povremeno će vam javni-nastup.hr pružiti određene pravne podatke u pisanom obliku. Korištenjem naših usluga pristajete na naša pravila o elektroničkoj komunikaciji koja opisuju kako vam pružamo te podatke. Podatke vam možemo poslati elektroničkim putem (na primjer e-poštom), a vaš elektronički ugovor isti je kao i vaš potpis na papiru.

PODACI ZA KONTAKT

Ako imate bilo kakvih pitanja o Uvjetima, pišite nam na mahovlic.maja@gmail.com.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ovo pravilo objašnjava našu praksu privatnosti za javni-nastup.hr (koji ćemo nazvati "web lokacija").

NAŠA POLITIKA PRIVATNOSTI

Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo vodili svoje poslovanje i pružali našim korisnicima Usluge. Prihvaćanjem naših Uvjeta korištenja potvrđujete da ste pročitali i razumjeli ova pravila, uključujući kako i zašto koristimo vaše podatke. Ako ne želite da prikupljamo ili obrađujemo vaše osobne podatke na načine opisane u ovom pravilu, ne biste trebali koristiti Usluge. Nismo odgovorni za sadržaj niti za politike privatnosti ili postupke bilo kojeg od naših članova, web mjesta koja putem Patterna hostira javni-nastup.hr ili web mjesta i aplikacija trećih strana.

Uvjeti korištenja ProPR obrta za usluge i trgovinu za javni-nastup.hr zahtijevaju da svi vlasnici računa imaju najmanje 18 godina. Maloljetnici mlađi od 18 godina smiju koristiti usluge ProPR-a i javni-nastup.hr samo ako za to imaju dozvolu i izravni nadzor vlasnika računa. Djeca mlađa od 13 godina ne smiju koristiti Usluge. Odgovorni ste za sve aktivnosti računa koje na vašem računu provodi maloljetnik.

Korištenjem Usluga potvrđujete da će ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr koristiti vaše podatke. Imajte na umu da se zakoni i standardi o privatnosti u određenim zemljama, uključujući prava vlasti na pristup vašim osobnim podacima, mogu razlikovati od onih koji se primjenjuju u državi u kojoj živite. Osobne podatke prenosit ćemo samo u one zemlje u koje nam zakon dopušta prijenos osobnih podataka.

PRIKUPLJENE ILI PRIMLJENE INFORMACIJE

Tijekom pružanja naših usluga vaše osobne podatke prikupljamo ili primamo na nekoliko različitih načina. Kategorije osobnih podataka dolje navedene dobivamo iz sljedećih izvora: izravno od vas, na primjer iz obrazaca koje popunjavate ili tijekom registracije; neizravno od vas na temelju vaše aktivnosti i interakcije s našim Uslugama ili s uređaja ili preglednika koji koristite za pristup Uslugama; od naših dobavljača i dobavljača koji pomažu u pružanju ProPR obrtu za usluge i trgovinu usluge putem javni-nastup.hr, usluga s kojima možete komunicirati (kao što su, na primjer, za plaćanja ili korisničku podršku) i od naših nezavisnih partnera za oglašavanje i marketing. Često odabirete koje ćete informacije pružiti, ali ponekad nam trebaju određene informacije kako bismo vam pružili Usluge. ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr koristi osobne podatke koje prima i prikuplja u skladu sa svrhama opisanim u ovoj politici. Trebali biste razumjeti prakse privatnosti i sigurnosti bilo koje treće strane prije nego što im podijelite podatke.

Da biste mogli koristiti Usluge, morat ćete poslati valjanu adresu e-pošte. Ako se registrirate, morat ćete poslati ime povezano s vašim računom. Možda ćete trebati dostaviti ove podatke kako bismo vam omogućili pružanje usluga. Dodatne informacije, poput podataka o naplati i plaćanju (uključujući ime kontakta za naplatu, adresu, telefonski broj, OIB, podatke o kreditnoj kartici), telefonski broj i / ili fizičku poštansku adresu mogu biti potrebne kako bismo mogli pružiti određenu uslugu. Na primjer, potrebna nam je fizička poštanska adresa ako kupujete nešto na web mjestu za dostavu. Članovi u određenim zemljama mogu odabrati spremanje podataka o svojoj kreditnoj kartici kako bi olakšali naplatu za buduće kupnje.

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr automatski prima i bilježi podatke iz vašeg preglednika ili vašeg mobilnog uređaja kada posjetite web stranicu ili koristite određene značajke usluga, poput vaše IP adrese ili jedinstvenog identifikatora uređaja, kolačića i podataka koje stranice posjećujete i kako komunicirate s tim stranicama kako bismo nam omogućili rad i pružanje Usluga. Ti se podaci pohranjuju u datoteke i prikupljaju automatski. ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr također može primati slične informacije (poput, na primjer, IP adresa i radnji poduzetih na uređaju) koje pruža povezani uređaj s Internetom stvari, poput glasovno aktiviranog pomoćnika ili Smart TV-a. Te podatke iz vašeg preglednika ili vašeg mobilnog uređaja možemo kombinirati s drugim podacima koje mi ili naši oglašivači ili marketinški partneri prikupljamo o vama, uključujući na svim uređajima. Ovi se podaci koriste za sprečavanje prijevara i za zaštitu Usluga, za analizu i razumijevanje rada Usluga za članove i posjetitelje te za pružanje oglašavanja, uključujući na svim vašim uređajima, i personaliziranije iskustvo za članove i posjetitelje.

Također automatski prikupljamo podatke specifične za uređaj kada instalirate, pristupite ili koristite naše Usluge. Ti podaci mogu uključivati ​​informacije kao što su model hardvera, podaci o operativnom sustavu, verzija aplikacije, informacije o upotrebi i otklanjanju pogrešaka, podaci o pregledniku, IP adresa i identifikatori uređaja.

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr prima informacije o vama od naših partnera za oglašavanje i marketing. Ti podaci mogu uključivati ​​podatke o atribuciji putem kolačića i UTM oznaka u URL-ovima kako bi se utvrdilo odakle dolazi posjet na javni-nastup.hr, odgovore na marketinške e-poruke i oglase, odgovore na ponude i informacije o publici od partnera za koje ste dali pristanak za dijeljenje tih podataka s nama.

Prikupljamo podatke o vašoj upotrebi Usluga za oglašavanje, analitiku, posluživanje sadržaja i zaštitu Usluga. To može uključivati ​​vašu IP adresu, podatke o pregledniku (uključujući preporuke), podatke o uređaju (kao što su iOS IDFA, IDFV za ograničene nereklamne svrhe, Android AAID i, ako ih vi omogućite, podatke o lokaciji koje pruža vaš uređaj).

Informacije o lokaciji koje pružate u svom profilu ili na svojoj IP adresi dobivamo za internu analitiku i nadzor izvedbe javni-nastup.hr; lokalizacija, regionalni zahtjevi i politike za Usluge; za lokalni sadržaj, rezultate pretraživanja i preporuke; za dostavu i usluge mapiranja; i (koristeći neprecizne podatke o lokaciji) marketing. Određene neprecizne usluge lociranja, poput sigurnosnih i lokaliziranih pravila na temelju vaše IP adrese ili poslane adrese, ključne su za funkcioniranje web stranice. Vaše podatke o geolokaciji podijelit ćemo samo s trećim stranama (poput našeg mapiranja, plaćanja ili, u mjeri u kojoj je to moguće, davatelja oglašavanja) kako bismo vam pružili Usluge.

Softver za analizu podataka koristimo kako bismo osigurali funkcionalnost web mjesta i poboljšali Usluge.

Neki članovi ili posjetitelji mogu se odlučiti povezati s javni-nastup.hr ili registrirati račun javni-nastup.hr pomoću vanjske aplikacije treće strane, kao što je Facebook. Povezivanje vašeg računa javni-nastup.hr s programima ili uslugama trećih strana nije obavezno. Ako odlučite povezati svoj račun s aplikacijom treće strane, to podliježe vašim ugovorima s tom trećom stranom (poput njihovih Uvjeta korištenja i obavijesti o privatnosti), a javni-nastup.hr može primati informacije iz te aplikacije. Također možemo prikupljati javne podatke kako bismo se povezali s vama, na primjer kada komuniciramo s vama putem društvenih mreža. Te podatke možemo koristiti kao dio pružanja usluga vama. Također možete odabrati dijeljenje nekih svojih aktivnosti na javni-nastup.hr na određenim mrežama društvenih medija koje su povezane s vašim računom javni-nastup.hr, a svoje dopuštenje možete opozvati u bilo kojem trenutku u postavkama računa. Određene aplikacije trećih strana koje upotrebljavate za izradu ili prijavu na račun mogu vam pružiti mogućnost da prekinete s primanjem poruka od nas ili vam omogućuje prosljeđivanje tih poruka na drugu adresu e-pošte. Ako vam ne budemo mogli poslati kritične poruke o vašem računu, možemo ga suspendirati ili ukinuti.

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr prima ili dobiva informacije (na primjer, e-adresu ili IP adresu) o osobi koja još nije registrirani član javni-nastup.hr („ne-član“) u vezi s određenim javni-nastup.hr značajkama, na primjer kada se nečlan odluči pretplatiti na newsletter javni-nastup.hr, član pozove nečlana da posjeti web stranicu, član učita informacije o nečlanovima pomoću značajke prijenosa kontakata, nečlan sudjeluje u transakciji, član šalje kôd darovne kartice nečlanu ili nečlan koristi Guest Checkout za kupnju. Podaci korisnika koji nisu članovi koriste se samo u svrhe otkrivene kada su dostavljene na javni-nastup.hr, u svrhe nužne za funkcioniranje Usluga javni-nastup.hr ili u slučajevima kada ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr ima legitimni interes.

Također prikupljamo određene podatke i od članova i od nečlanova koji posjećuju web stranice koje hostiramo. Ti podaci mogu uključivati ​​vašu IP adresu ili jedinstveni identifikator uređaja te kolačiće i podatke sa stranica koje posjetite.

PORUKE SA JAVNI-NASTUP.COM

Povremeno će vas morati kontaktirati ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.com. Te se poruke prvenstveno dostavljaju e-poštom ili push obavijestima iz različitih razloga, uključujući marketing, transakcije, zagovaranje i svrhe ažuriranja usluge. Ako više ne želite primati push obavijesti, možete ih onemogućiti na razini uređaja. Možete se odjaviti od primanja marketinških komunikacija putem e-pošte ili u postavkama računa ili slijedeći vezu za odjavu u bilo kojoj marketinškoj e-pošti koju primite. Da bismo osigurali pravilno primanje obavijesti, morat ćemo prikupiti određene podatke o vašem uređaju, kao što su operativni sustav i podaci o identifikaciji korisnika. Svaki račun mora imati važeću adresu e-pošte u datoteci za primanje poruka.

Neke poruke iz ProPR obrta za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr povezane su sa uslugom i potrebne članovima i korisnicima usluge Check Checkout. Razumijete i slažete se da vam ProPR obrt za usluge i trgovinu može slati ne-marketinške e-poruke ili poruke, poput onih koje se odnose na transakcije, vaš račun, sigurnost ili promjene proizvoda. Primjeri poruka povezanih s uslugama uključuju potvrdu adrese e-pošte/e-poštu dobrodošlice kada registrirate svoj račun, obavijest o narudžbi, dostupnost usluge, izmjenu ključnih značajki ili funkcija i korespondenciju s ProPR timom za podršku (uključujući chat sučelje ili ostale metode komunikacije kako su gore opisane).

Kada se registrirate za račun, pretplatite se na newsletter ili nam dostavite svoju e-adresu ili telefonski broj, primat ćete obavijest i pristajete (u nekim jurisdikcijama i situacijama, dodatnim nedvosmislenim pristankom) da primate marketinške e-poruke i poruke od nas. U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu na marketinške e-poruke ili poruke putem Odjave koja je uključena u marketinške e-poruke ili poruke. Napominjemo da bi neke promjene postavki vašeg računa mogle potrajati nekoliko dana dok ne stupe na snagu.

KORIŠTENJE INFORMACIJA, DIJELJENJE I OTKRIVANJE

Poštujemo vašu privatnost. ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr neće otkriti vaše ime, e-adresu ili druge osobne podatke trećim stranama bez vašeg pristanka, osim kako je navedeno u ovim pravilima.

Kada pristupate Uslugama ili ih koristite, mi prikupljamo, koristimo, dijelimo i na drugi način obrađujemo vaše osobne podatke u svrhe opisane u ovim pravilima. Oslanjamo se na brojne pravne osnove da bismo vaše podatke koristili na ove načine. Te pravne osnove uključuju:

  • Potrebno izvršiti ugovorne obveze iz naših Uvjeta korištenja i kako bi vam pružili Usluge;

  • Pristali ste na obradu koju možete opozvati u bilo kojem trenutku;

  • Potrebno ispuniti zakonsku ili regulatornu obvezu, sudski nalog ili izvršiti ili obraniti bilo koje predstojeće ili tvrđene pravne zahtjeve;

  • Potrebno za potrebe naših ili legitimnih interesa treće strane, poput interesa posjetitelja, članova ili partnera;

  • Izričito ste objavili informacije;

  • Potrebno u javnom interesu, poput sprečavanja kriminala; i

  • Povremeno potrebno za zaštitu vaših vitalnih interesa ili interesa drugih (u rijetkim slučajevima kada ćemo možda trebati podijeliti informacije kako bismo spriječili gubitak života ili osobne ozljede).

Uglavnom se oslanjamo na pristanak (koji se može povući u bilo kojem trenutku) (i) za slanje marketinških poruka, (ii) za razmjenu podataka trećih strana u vezi s oglašavanjem i, u mjeri u kojoj je to primjenjivo, (iii) za upotrebu podataka o lokaciji u reklamne svrhe.

Oslanjamo se na pristanak za ciljani mrežni i izvanmrežni marketing, uključujući alate kao što su Facebook Custom Audience ili Google Customer Match. Možemo oglašavati svoje Usluge ili proizvode svojih prodavača putem različitih medija i oslanjati se na Vaš pristanak da to učinite izvan web mjesta. Kao dio toga, možemo surađivati ​​s oglašivačkim partnerima kao što su Facebook, Google i drugi partneri otkriveni u kolačićima i sličnim tehnološkim pravilima. Ti partneri imaju vlastita pravila o privatnosti i mehanizme pristanka za svoje kupce, uz kontrole javni-nastup.hr.

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr također može koristiti podatke prve strane (npr. Vaše prethodne obrasce kupnje i pregledavanja na našoj web stranici) i može ih kombinirati s drugim podacima prikupljenim od vas, poput vašeg mjesta ili javno dostupnih podataka, da stvorimo ciljanu publiku na osnovu vaših poznatih ili zaključenih demografskih kategorija i/ili interesa kako bismo vam pružili relevantnije i korisnije oglašavanje na našoj web lokaciji, u našim kanalima za izravni marketing (poput e-pošte) ili kod naših marketinških partnera izvan web lokacije, poput Googlea i Facebook, sukladno njihovim uvjetima i obavijesti o privatnosti na koje ste pristali s takvim partnerima.

Kada vaše podatke obrađujemo na temelju legitimnih interesa, činimo to na sljedeći način:

Vaše podatke koristimo za poboljšanje i prilagodbu naših usluga, uključujući dijeljenje vaših podataka u takve svrhe, i činimo to onako kako je potrebno da bismo slijedili svoje legitimne interese poboljšanja naših usluga za naše korisnike. To je također neophodno kako bi nam omogućilo da slijedimo svoje legitimne interese u razumijevanju načina na koji se koriste naše Usluge te da istražimo i omogućimo načine za razvoj i rast našeg poslovanja. Također nam je potrebno omogućiti da slijedimo svoje legitimne interese u poboljšanju naših Usluga, učinkovitosti, interesa za Usluge za korisnike i stjecanju uvida u obrasce korištenja naših Usluga. Kao osnovni dio naših Usluga, imamo legitimni interes za prilagodbu vašeg iskustva na licu mjesta kako bismo vam pomogli u pretraživanju i otkrivanju relevantnih predmeta i preporučenih kupnji, uključujući upotrebu ovih podataka kako bismo prodavačima pomogli da pronađu najbolje načine za plasiranje na tržište i prodaju naših i svojih proizvoda na javni-nastup.hr.

Oslanjamo se na naš legitimni interes da vam pošaljemo marketinške poruke (tamo gdje je to dopušteno neovisno o pristanku) i za oglašivačke programe javni-nastup.hr (uključujući oglašavanje i marketing na lokaciji javni-nastup.hr).

Vaše podatke koristimo u sigurnosne svrhe, što može uključivati ​​i razmjenu vaših podataka u takve svrhe, a to činimo jer je potrebno slijediti naše legitimne interese ili interese treće strane u osiguranju sigurnosti naših Usluga, sprječavajući štetu pojedinca ili imovine, ili kriminal, provođenje ili obranu zakonskih prava ili sprečavanje oštećenja ProPR obrta za usluge i trgovinu putem sustava javni-nastup.hr ili sustava naših korisnika ili naših partnera. To uključuje jačanje zaštite naše zajednice od neželjene pošte, uznemiravanja, kršenja intelektualnog vlasništva, kriminala i sigurnosnih rizika svih vrsta. Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje Usluga, za naplatu i plaćanja, za identifikaciju i provjeru autentičnosti te za opća istraživanja i zbirno izvještavanje.

O vrstama proizvoda koji vas zanimaju možemo saznati iz vašeg ponašanja prilikom pregledavanja i kupnje na (i izvan) web mjesta i koristiti takve podatke kako bismo predložili potencijalne kupnje kao rezultat. Kao osnovni dio naših Usluga, imamo legitimni interes za prilagodbu vašeg iskustva na licu mjesta kako bismo vam pomogli u pretraživanju i otkrivanju relevantnih predmeta i preporučenih kupnji.

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr također može zadržati, sačuvati ili objaviti vaše osobne podatke trećim stranama u sljedećim ograničenim okolnostima: kao odgovor na zakonite zahtjeve javnih vlasti, uključujući ispunjavanje legitimnih zahtjeva nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona; kako bismo zaštitili, uspostavili ili izvršili naša zakonska prava ili se branili od predstojećih ili podnesenih pravnih zahtjeva, uključujući naplatu duga ili materijalnog kršenja naših politika (uključujući naše politike intelektualnog vlasništva); radi poštivanja sudskog naloga, pravnog postupka, propisa ili drugog zakonskog zahtjeva; ili kada vjerujemo u dobroj vjeri da je takvo otkrivanje opravdano ili neophodno u skladu sa zakonom, kako bismo mogli spriječiti neposrednu fizičku štetu ili financijski gubitak ili istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi s ilegalnim aktivnostima, sumnjom na prijevaru, prijetnju našim pravima ili imovini, ili kršenja Uvjeta korištenja ProPR obrta za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr.

Ako ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr primi zakoniti, provjereni zahtjev za evidenciju člana ili informacije u jednoj od ograničenih okolnosti, ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr može otkriti osobne podatke, koji mogu uključivati, ali ne i biti ograničeni na ime člana, adresu, telefonski broj, e-adresu, tvrtku/trgovačko ime i, prema potrebi, podatke o bankovnom računu i transakciji.

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr može dijeliti demografske podatke s poslovnim partnerima, ali oni će se objedinjavati i personalizirati tako da se osobni podaci ne otkrivaju.

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr također može angažirati treće strane i pojedince (poput istraživačkih tvrtki te pružatelja analitike i sigurnosti) koji će nam pomoći u radu, pružanju i plasmanu usluga. Ove treće strane imaju samo ograničen pristup vašim podacima, mogu ih koristiti samo za izvršavanje ovih zadataka u naše ime i obvezne su ProPR-u da trguje te ne smije otkriti ili koristiti vaše podatke u druge svrhe. Naš angažman pružatelja usluga često je potreban da bismo vam pružili usluge, posebno tamo gdje takve tvrtke igraju važne uloge poput pomoći u održavanju naše usluge u radu i sigurnosti. U nekim drugim slučajevima ti pružatelji usluga nisu nam nužno potrebni za pružanje Usluga, ali pomažu nam u poboljšanju, na primjer pomažući nam u provođenju istraživanja o tome kako bismo mogli bolje služiti svojim korisnicima. U posljednjim slučajevima imamo legitimni interes za suradnju s pružateljima usluga kako bismo poboljšali naše Usluge.

U nekim slučajevima, ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr može odabrati kupnju ili prodaju imovine. Takve transakcije mogu biti potrebne i u našem legitimnom interesu, posebno našem interesu za donošenje odluka koje omogućavaju dugoročno razvoj našeg poslovanja. U ovim vrstama transakcija (poput prodaje, spajanja, likvidacije, stečaja ili prijenosa cjelokupne ili gotovo cijele imovine ProPR obrta za usluge i trgovinu), podaci o članovima obično su jedna od poslovnih imovine koja se prenosi. Ako ProPR za obrt i usluge putem javni-nastup.hr namjerava prenijeti podatke o vama, ProPR za obrt i usluge obavijestit će vas e-poštom ili stavljanjem istaknute obavijesti na web mjesto, a vi ćete dobiti priliku odjaviti se prije informacija da postajete predmetom drugačije politike privatnosti.

Dodaci treće strane također prikupljaju informacije o vašoj upotrebi web mjesta. Na primjer, kada učitate stranicu na javni-nastup.hr koja ima dodatak za društvene mreže s web-mjesta ili usluge treće strane, poput gumba "Sviđa mi se" ili "Pošalji", također učitavate sadržaj te treće strane i web mjesto. Ta stranica može zatražiti kolačiće izravno od vašeg preglednika. Te interakcije podliježu pravilima o privatnosti web mjesta treće strane. Osim toga, određene kolačiće i druge slične tehnologije na web mjestu koriste treće strane za ciljani mrežni marketing i druge svrhe. Te tehnologije omogućuju partneru da prepozna vaše računalo ili mobilni uređaj svaki put kada koristite Usluge. Imajte na umu da će, kada koristite web stranice ili usluge trećih strana, njihovi uvjeti i pravila privatnosti uređivati ​​vašu upotrebu tih web stranica ili usluga. ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr odabire i upravlja ovim tehnologijama trećih strana postavljenim na svojim web mjestima. Međutim, to su tehnologije trećih strana i one podliježu pravilima o privatnosti te treće strane.

Ova se politika ne odnosi na prakse trećih strana (kao što su ostali članovi koji prodaju usluge, neki treći pružatelji usluga na koje se oslanjamo da pružaju određene usluge ili korisnici API-ja). ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr ne posjeduje niti kontrolira pojedince koje ProPR obrt za usluge i trgovinu ne zapošljava putem javni-nastup.hr niti upravlja njima, osim ako nije drugačije predviđeno Uvjetima ili zakonom. Ako pružate svoje podatke trećim stranama u vezi s vašom upotrebom Usluga, mogu se primijeniti različiti postupci za upotrebu ili otkrivanje podataka koje im pružate. Iako ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr zahtijeva da te treće strane slijede ProPR obrt za usluge i trgovinu u pogledu privatnosti i sigurnosnih zahtjeva, ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr ne kontrolira politike privatnosti ili sigurnosti takvih trećih strana. U punoj mjeri koja je primjenjiva u vašoj nadležnosti, ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr nije odgovoran za privatnost ili sigurnosne postupke ovih prodavača, korisnika API-ja ili drugih web stranica na Internetu, čak ni onih povezanih sa Uslugama ili iz njih. Preporučujemo vam da pročitate pravila o privatnosti i postavljate pitanja trećim stranama prije nego što im otkrijete svoje osobne podatke. Za potrebe europskog zakona, ovi prodavači, pružatelji usluga treće strane i korisnici API-ja neovisni su voditelji podataka, što znači da su odgovorni za pružanje i poštivanje vlastitih pravila u vezi s bilo kojim osobnim podacima koje dobivaju u vezi s Uslugama.

PRIJENOSI

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr upravlja globalnom uslugom. Kada se vaši podaci premjeste iz vaše matične zemlje u drugu zemlju, zakoni i pravila koji štite vaše osobne podatke u zemlji u koju se vaši podaci prenose mogu se razlikovati od onih u zemlji u kojoj živite. Na primjer, okolnosti u kojima organi za provođenje zakona mogu pristupiti osobnim podacima mogu se razlikovati od zemlje do zemlje. Konkretno, ako su vaši podaci u SAD-u, vladina tijela mogu im pristupiti u skladu s američkim zakonom.

SIGURNOST

Sigurnost vaših osobnih podataka važna nam je. Slijedimo općeprihvaćene industrijske standarde kako bismo zaštitili osobne podatke koji su nam dostavljeni i tijekom prijenosa i nakon primitka, na primjer šifriranje se koristi za određene informacije (poput brojeva kreditnih kartica) pomoću TLS-a (sigurnost transportnog sloja). Nažalost, niti jedan način prijenosa putem interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Stoga, iako se trudimo zaštititi vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Podaci o vašem računu zaštićeni su lozinkom. Važno je da se zaštitite od neovlaštenog pristupa svom računu i informacijama pažljivim odabirom lozinke i zaštitom lozinke i računala, na primjer odjavom nakon korištenja Usluga. ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr nudi napredne sigurnosne značajke i postavke za članove, kao što je dvofaktorska provjera autentičnosti za prijavu i povijest prijave i obavijesti; dodatne informacije možete pogledati u postavkama računa.

VAŠA PRAVA I IZBOR

Pojedini zakoni o privatnosti širom svijeta, uključujući Europsku opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR), pružaju korisnicima prava koja se odnose na njihove osobne podatke. U skladu s tim zakonima, ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr daje vam mogućnost pristupa, uređivanja ili uklanjanja određenih podataka, kao i mogućnosti kako ćemo vas kontaktirati.

E-MAIL I PORUKE

ProPR obrt za usluge i trgovinu putem javni-nastup.hr može vam slati poruke o uslugama ili vašoj aktivnosti. Neke su od ovih poruka obavezne, za članove povezane s uslugom (poput transakcijskih poruka ili pravnih obavijesti). Ostale poruke nisu potrebne, poput newslettera. Možete kontrolirati koje poruke odabirete primati. Ako više ne želite koristiti Usluge ili primati poruke povezane sa uslugama (osim zakonski potrebnih obavijesti), možete zatvoriti svoj račun.

bottom of page