top of page

NAPREDNI GRUPNI TRENING

Napredni grupni trening javnog nastupa namijenjen je poslodavcima koji žele veći broj svojih zaposlenika osposobiti za javni nastup, kako u poslovnom okruženju tako i za gostovanje u medijima

Napredni Grupni Trening.webp

Osnovne informacije

Broj polaznika: 2-4

Broj termina: 11

Trajanje termina: 2 h 15 min

Certifikat: Da

Vrijeme: datum i vrijeme pohađanja polaznici biraju sami 

Način obuke: uživo ili online

Cijena: 2120 €

Napredni grupni trening javnog nastupa namijenjen je poslodavcima koji žele veći broj svojih zaposlenika osposobiti za javni nastup, kako u poslovnom okruženju tako i za gostovanje u medijima.

 

Ovaj trening idealan je za vaše zaposlenike ukoliko su zaduženi za komunikaciju s medijima u ime tvrtke, predstavljanje vaše tvrtke u javnosti, ali i za medijska gostovanja (uživo), sudjelovanje u panel diskusijama, okruglim stolovima te na poslovnim konferencijama.

 

Pobrinite se da vaši zaposlenici pobijede strah od javnog nastupa, tremu i brojne simptome nelagode koji prate javni nastup, posebno ukoliko od njih očekujete da predstavljaju vašu tvrtku na poslovnim događanjima te u medijima.

 

Trening možete ugovoriti za veći broj zaposlenika, a provodi se u manjim grupama kako bismo zadržali kvalitetu i individualan pristup u što većoj mjeri.

Opis treninga

bottom of page