top of page
Preporuke: Testimonials

Preporuke polaznika

JURICA ŠARČEVIĆ

S kolegicom Majom sam imao priliku surađivati na različitim eventima. Izuzetno je ugodna za suradnju, pripremljena do najsitnijeg detalja, spremna na sve scenarije s kojima se voditelj događanja susreće, a to je i meni uvelike olakšalo posao.

VANDA RESNIK

Moj cilj je bio održati pozdravni govor i pritom ‘ne pasti u nesvijest’. Nakon dva tjedna rada s Majom, ne da nisam pala u nesvijet nego sam dobila i ‘Bravo!’ od publike.

IVICA BRADIĆ

Jako dobro koncipiran trening koji mi je na jednostavan i izvodljiv način pomogao da se oslobodim pritiska od javnog nastupa! Maja je vrhunski profesionalac, lako prenosi vještine javnog nastupa na polaznike...sve pohvale!

JANJA BAMBIĆ

Vrlo korisna vještina, olakšava komunikaciju u svakodnevnici s kolegama i na sastancima. Osjećam da mogu javno nastupati i održati predavanje puno lakše i profesionalnije nakon ovih treninga. Maja mi je puno pomogla u daljnjem napredovanju. Svakako preporučam.

LUKA PERKOVIĆ

U potpunosti preporučam! To je jedna od najboljih investicija koje sam napravio do sada.

Prije tečaja svaki javni nastup predstavljao mi je veliki stres. Vjerovao sam da je sve psihologija i problem u glavi koji se može riješiti ispravnim stavom i psihološkim trikovima. Na tečaju sam shvatio zašto to ne funkcionira i što treba raditi kako bih ovladao tremom,

bolje strukturirao svoje misli i sam govor.

Da se radi o najboljim metodama, shvatio sam tako što sada razumijem javne govore drugih poznatih osoba. Većina izvrsnih javnih govornika koristi upravo metode koje podučava Maja. Nakon tečaja to je lako uočiti i daje dodatno samopouzdanje.

Završno, tehnike koje podučava Maja korisne su ne samo za javni govor, već za svakodnevni život jer omogućuju da se više osvijestimo, imamo smireniji um i bolje komuniciramo

u svakodnevnoj interakciji.

LIVIJA VOJKOVIĆ

Maja je vrhunski profesionalac u svom poslu! Izrazito je stručna, neposredna i ugodna osoba koja uživa u poslu koji radi. Treninzi su odlično koncipirani, zanimljivi i prepuni korisnih informacija. Sretna sam što  novo usvojene vještine  mogu koristiti u svakodnevnom životu! Ovaj trening od srca  preporučam svakome, kako potpunim i ustrašenim amaterima, tako i prezenterima jer uvijek ima prostora za napredak!

DORIS ILIČIĆ

Radionica izrade životopisa i motivacijskog pisma bila je prije svega kvalitetno ispunjeno vrijeme. Osim što su nam, na vrlo zanimljiv i jednostavan način, prezentirane informacije o pripremi istih, dobili smo i korisne savjete o razgovorima za posao, pisanju preporuke i druge brojne savjete koji će nam sigurno biti od velike koristi u bliskoj budućnosti.

JANA MUNIVRANA

Primjenom niza malih tajni velikih majstora već u kratkom vremenu vidljiv je značajan napredak koji s vremenom kroz trening i svakodnevne vježbe postaje još veći. Trening javnog nastupa s Majom svakome bih toplo preporučila.

IDA JAVORSKI MILOŠIĆ

Majin program koristan je i učinkovit za svakog tko ima potrebu pripremiti se za javni nastup te ga toplo preporučujem. Nakon što sam ga prošla, novostečena znanja i vještine mogu primjenjivati u svakodnevnom radu.

ALEKSANDRA SMOLIĆ

Maja vrlo profesionalno, savjesno, predano i uz mnogo podrške obavlja vlastiti posao! Ukratko rečeno: jedno pozitivno životno iskustvo uz mnogo novih stečenih znanja i ovladanih vještina u javnom nastupu. Preporuke!

INES SKELAC

Maja je izvrsna trenerica, vrlo stručna i profesionalna te vrlo uspješno prenosi svoje znanje drugima.

SREČKO BOVAN

Radionica je bila odlična i jako korisna za budućnost.

NIKOLA LJUBANOVIĆ

Odlično iskustvo i vrijedno ulaganje u sebe i svoje vještine! Maja je super trenerica!

UNIV.SPEC.POL., prof. ZORAN SUČIĆ

Uvijek sam bio uvjeren da znam javno nastupati i da je to zapravo pitanje predisponiranosti. No, tek kad sam počeo polaziti trening javnog nastupa uvidio sam da ne baratam niti početničkim vještinama. S vremenom, moj nastup počeo je zadobivati određeni oblik pristojnog javnog nastupa. Prošao sam sve: od pravila ispravnog držanja, ispravnog izgovaranja riječi, gestikulacija, intervjua, izlaganja preko powerpointa i niz drugih mehanizama i stilova potrebnih za kvalitetan nastup. Preporučam svima da odete na trening javnog nastupa,

nikad ne znate kada će Vam zatrebati.

KARLA ŠTEFANKO

Radionica mi se jako svidjela. Posebice zbog toga što smo dobili uvid u poslovni svijet s kojim na fakultetu nemamo doticaja. Također, dobili smo informacije o razgovorima za posao iz vlastitog iskustva, a ne samo kako to funkcionira u teoriji.

DOMINIK STIPIĆ

Preporučujem svakomu tko želi poboljšati svoj javni nastup i razviti se u jednom bitnom segmentu života. Uz to što polaznici tijekom programa poboljšavaju svoj javni nastup, dobivaju i savjete koje mogu primjenjivati u privatnom životu. Maja je izvrsna trenerica i jako brine o napretku svojih polaznika.

VALERIJA NEDUHAL

Predavanje je bilo vrlo korisno, konstruktivno, ohrabrujuće i netipično za naš sustav obrazovanja. S predavanja sam izašla s pozitivnijim stavom i manje straha za svoju budućnost, koji već tradicionalno opterećuje studente na zadnjoj godini fakulteta.

ANA LUKENDA BATIJAN

Neprocjenjivo iskustvo! Mislim da nisam mogla donijeti pametniju odluku u trenutku kad sam poslala upit Maji vezano za moj strah od javnog nastupa. Maja me je osnažila i dala puno korisnih informacija koje rado ugrađujem u svoje svakodnevno funkcioniranje. I kao čovjek i kao profesionalac odlična te ju od srca preporučam.

ANA PETROVIĆ

Radionica je bila super. Iznimno korisna i informativna. Dala nam je uvid u tehničke stvari koje bi inače morali naučiti kroz puno promašaja u praksi. Atmosfera na predavanju je bila ugodna i opuštena. Kritike tijekom pregledavanja životopisa su bile konstruktivne i objektivne. Osjećam se puno sigurnije u budućem pristupanju natječajima i potragama za posao.

VANJA GORIČANEC

Maja je veoma profesionalna u svome poslu! Izrazito je stručna, izravna i ugodna osoba koja uživa u poslu koji radi i s kojom je jako lijepo surađivati. Edukacija o treninzima javnih nastupa, kao i edukacija o poslovnoj komunikaciji jako su dobro koncipirane, zanimljive te prepune korisnih informacija i zanimljivih vježbi. Sretna sam što se s  novostečenim vještinama i znanjima mogu koristiti u svakodnevnome životu i u poslu. Edukaciju o treninzima javnih nastupa, kao i edukaciju o poslovnoj komunikaciji od srca preporučam svakome, bilo da je riječ o amaterima ili profesionalcima jer uvijek ima mjesta za napredak, a uz Majinu se pomoć  vrlo brzo i lako može doći do željenog cilja i napretka.

MARINA BABIĆ

Izuzetno korisno i motivirajuće. Maja nam je dala odlične tips and tricks za razgovore i životopise te kako se nositi sa neželjenim pitanjima i preživjeti tisuću odbijenica. Osjećam se puno hrabrije i spremnije na lov za posao!

NATAŠA MARJANOVIĆ

Vrijedi svake uložene kune!

DOMINIK STIPIĆ

Preporučujem svakomu tko želi poboljšati svoj javni nastup i razviti se u jednom bitnom segmentu života. Uz to što polaznici tijekom programa poboljšavaju svoj javni nastup, dobivaju i savjete koje mogu primjenjivati u privatnom životu. Maja je izvrsna trenerica i jako brine o napretku svojih polaznika.

ŽANET BILIĆ

U prošlosti sam pisala životopis za razna radna mjesta, ali nisam znala da to zaista može biti kreativan i zabavan proces u kojem možeš prikazati sebe, ne samo riječima već i dizajnom, trudom oko pronalaženja inspiracije i slično.

Smatram da mi je ovo predavanje zaista donjelo veliku korist za moje buduće zaposlenje jer sam naučila koliko male stvari znače-od rukovanja, do govora tijela, dizajna i preglednosti životopisa, načina izražavanja. Osim navedenog, predavanje me potaknulo na razmišljanje o mojoj budućnosti te sam dobila motivaciju i inspiraciju da se zaista potrudim i poradim na sebi i svom životopisu uz upotrebu konkretnih Majinih smjernica.

LANA ŠEGOTA

Kod Maje sam došla zbog straha od javnog nastupa no već nakon par sati uz Majine smjernice izlaganje je postalo puno jednostavnije. Do kraja vježbi otkrila je mnogo korisnih informacija i potpuno promijenila moj pogled vezano uz javno nastupanje. Sa svojim entuzijazmom i pristupačnošću olakšala je moje iskustvo. Hvala i sve pohvale!

MARA VUKELIĆ

Smatram da je radionica bila iznimno zanimljiva i poučna. Sigurna sam da nije bilo osobe koja nije čula nove i korisne informacije. Meni je radionica pomogla da unaprijedim svoje pisanje životopisa i motivacijskog pisma te me učinila spremnijom za traženje posla koje me čeka nakon fakulteta.

NIKOLA ZEC

Kod Maje sam došao s velikom tremom od javnih nastupa. Individualni treninzi su mi uvelike pomogli pri kontroliranju treme, ali i prilagodbi komunikacije na određen tip javnog izlaganja. Metode su jednostavne, ali efikasne. Moje preporuke!

DOC.DR.SC. SANDRA HUDINA

Tijekom dvije akademske godine, Maja je održala radionice  pripreme životopisa za studente završnih godina Biološkog odsjeka PMFa. Izvrstan je komunikator, neposredna sa studentima i s lakoćom pridobiva njihovu pažnju, a studenti su radionicu ocijenili jednom od najkorisnijih i najzanimljivijih u sklopu kolegija Profesionalne vještine u biološkoj struci.

JOSIPA DUJMOVIĆ

Najbolja investicija za sebe, za poslovni i privatni napredak, bolje i hrabrije sutra.

Strah od javnog nastupa nije lako savladati, ali uz ovaj trening uspjeh je zagarantiran. Maja kao trener je izvrsna, iskrena, direktna i konkretna.

Odlicna i kao mentor i kao osoba s kojom je zaista divno suradjivati.

Ovaj trening preporucam svima. Neprocjenjivo iskustvo.

MAJA KOVAČEVIĆ

Na radionici o pisanju životopisa i motivacijskog pisma čula sam mnoštvo korisnih informacija. Maja je održala izlaganje na kojem je, uz dozu humora i ležernosti, na zanimljiv način nama studentima približila realnost koja nas čeka prilikom zapošljavanja, ali nas i naučila kako da podignemo razinu vlastite kompetentnosti. Za svaku pohvalu.

KRISTINA RADOVAN

Toplo preporučujem iz razloga jer ono što sam dobila ovdje ne bih dobila nigdje drugdje! Naime, bila sam Majina polaznica treninga javnog nastupa koji je fenomenalno osmišljen. Radi se o tome da je fokus na primjeni, isto tako Maja mi je korisnim i vrlo jednostavnim metodama i trikovima pomogla da smanjim tremu pred javni nastup te dovedem svoje izlaganje do profesionalne razine. Zaista mogu vidjeti veliki napredak sada na kraju treninga u usporedbi sa početnim satom treninga. Draga Maja još jednom veliko hvala!

Završili ste trening javnog nastupa?
Vaš osvrt puno znači budućim polaznicima. 

bottom of page